Samen lopen met collega's

Je kunt de Marikenloop natuurlijk individueel lopen, maar nog leuker is het om te lopen met een team van je bedrijf of je organisatie. Hoe leuk is het om met vijf collega's een sportief dagje uit te beleven. Reis samen met de trein naar Nijmegen, ieder teamlid mag zelf kiezen of zij de vijf, zevenenhalf of de tien kilometer wil lopen. Na afloop samen bijkletsen, shoppen, wat eten en genieten van de live muziek. 

Je kunt nu geen teams meer aanmelden. Je vindt hieronder nog wel de informatie van de bedrijvenloop 2018.

Standaardpakket

De kosten voor deelname zijn: eerste team: € 245,- en voor elk volgend team: € 195,- . Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW. Hierbij zijn inbegrepen in het standaardpakket:

• startnummers voor ieder ingeschreven teamlid (max. 5 per team)

• Voor elk teamlid een medaille (tenzij de loopster aangeeft geen medaille te willen)

• Kleedruimte in aparte bedrijvenloopruimte

• Vermelding op onze website

• Vermelding door speaker op de wedstrijddag

• Een gratis teamfoto

• Verder alle faciliteiten die individuele lopers ook krijgen, zoals drank onderweg en aan de finish, één gratis SMS met tussentijden voor het thuisfront, gratis individuele actiefoto.

Kom je gezellig samen met de trein naar Nijmegen? Dan kun je bij aanmelding ook voor iedere loopster een treinkaartje bestellen (€ 80,- per team).

Aanmeldprocedure

De teamleider meldt een team aan. Voor elk aangemeld team ontvangt zij/hij binnen enkele dagen van ons vijf teamcodes. Mét deze teamcodes moeten de loopsters zich individueel nog inschrijven. Doen zij dit niet tijdig, dan vervalt het recht op een startplaats! Ga naar de aanmeldpagina.

Teamsamenstelling

Een team bestaat uit maximaal 5 loopsters. De 3 beste prestaties bepalen de klassering. Van de drie besten moeten er twee werkzaam zijn bij het bedrijf/de organisatie. De derde mag een externe relatie zijn. Iedereen mag zelf kiezen voor de 5 km, 7,5 km of de 10 km. Elk teamlid krijgt een 'gewogen' score. Deze houdt rekening met de leeftijd van de loopsters.

Reglement

De bedrijvenloop kent een eigen bedrijvenloopeglement, daarnaast moet iedere deelneemster ook het individuele reglement accepteren.

Marikenshirt voor jou als teamleider

Breng de zaak in beweging en maak je collega's enthousiast om in een team de Marikenloop te lopen. Als teamleider ontvang je de benodigde informatie voor het inschrijven en je bent het aanspreekpunt voor je teamleden. Voor jouw inspanningen als teamleider ontvang je van ons één gratis Marikenloop-shirt per team dat je aanmeldt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Bedrijvenloop, mail naar info@marikenloop.nl.

 

Volg ons op: