Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de 15e Marikenloop is gesloten. Je kunt niet meer inschrijven. Je kunt alleen nog een startnummer overnemen van iemand die wél een nummer heeft, maar niet mee kan of wil doen. Dit kan via de overdracht op deze site.

Hieronder kun je lezen wat je moest weten toen je je inschreef.

Inschrijven kost € 15,75. Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven. Onderaan de pagina vind je de inschrijfknop. Lees eerst onderstaande informatie goed door.

Inschrijftermijn en deelnamelimiet

De individuele inschrijving loopt tot uiterlijk 10 mei. Als de limiet van 15.000 individuele deelnemers is bereikt, wordt de inschrijving gesloten.

 

Wat is bij de prijs (€ 15,75) inbegrepen?

 • een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag voor de tijdregistratie)
 • een medaille voor iedereen aan de finish
 • één of meer persoonlijke actie-foto's via internet
 • water en dorstlesser onderweg
 • een flesje water van Bar le Duc aan de finish
 • een SMS van je finishtijd

Tijdregistratie - Bibtag

De tijd wordt opgemeten met behulp van de MYLAPS Bibtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. Je hoeft dus geen chip meer aan je schoen te bevestigen. Tijdregistratie is bij de inschrijfprijs inbegrepen.

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van € 1,50.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig treinkaartje van en naar alle stations in Nederland voor slechts € 16,00. We willen graag dat zoveel mogelijk loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een dagretour Nijmegen - Heyendaal (vanaf elk station in Nederland) kost € 16,00 en een meerdaags retour € 32,00. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Voor niet-deelnemers zijn de kaartjes 1 euro duurder.

Eigen vervoertoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-.

Binnen de regio Nijmegen vallen adressen met de volgende postcodes:

 • 4040- 4043
 • 5340- 5476
 • 5820- 5856
 • 6500- 6621
 • 6626- 6691
 • 6800- 6957
 • 6986- 6994

T-shirt

Er is weer een nieuw Marikenshirt. Zoals gewoonlijk is het shirt gemaakt van functioneel én gerecycled materiaal. Het shirt is ideaal om in te lopen, maar ook prima geschikt om anders sporten te beoefenen. Het Marikenshirt is gemaakt door ASICS. De bedrukking is door middel van gesublimeerde druktechniek op de shirtjes aangebracht, waardoor er geen dikke "plak" op het shirt is zodat je de bedrukking niet voelt. De prijs van het functionele shirt is € 19,95 bij inschrijving. Op de dag zelf zullen ook shirts (indien nog voorradig) te koop zijn. De prijs is dan € 25,-. Klik hier voor meer informatie over de maatvoering van de Marikenshirts.

Het shirt is een echt damesmodel en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. Let wel: OP = OP. Als je meteen bij je internet-inschrijving het originele Marikenloop T-shirt bestelt, ontvang je tegelijk met het startnummer per post een tegoedbon voor het T-shirt. Je kunt het shirt 21 mei ophalen.

Potentiële prijswinnaressen

Loopsters die denken hoog in hun categorie te eindigen (c.q. in de prijzen te lopen) hebben recht op een startpositie vlak achter de geïnviteerde loopsters. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je aan te tonen na 1 mei 2016 aan de limiettijd voor jouw categorie te hebben voldaan. Je kunt via de normale weg inschrijven (dus via deze website). Je krijgt een gratis startnummer, maar overige bestellingen moeten normaal betaald worden.

Annuleren

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt toch niet deelnemen, dan kun je annuleren via een email naar maarten.krol@marikenloop.nl. Vermeld daarbij in ieder geval je startnummer of referentiecode (dit is de code die je ontvangt in de bevestigingsmail zodra je je hebt ingeschreven.

Annuleringvoorwaarden
1. Annuleren t/m 18 maart: als je uiterlijk 18 maart je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats, wel wordt er € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.
2. Annuleren van 19 maart t/m 22 april: De kosten voor inschrijving en chip worden niet gerestitueerd. Er vindt slechts restitutie plaats van treinkaartjes, eigen vervoertoeslag en T-shirts. Hiervoor wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.
3. Annuleren vanaf 23 april: annuleren is dan niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je enveloppe. 

 

Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram