De inschrijving is gesloten

Je kunt je niet meer inschrijven voor de Marikenloop. Ook op de dag zelf is er geen inschrijving. Er bestaat nog wel de mogelijkheid om een startnummer over te nemen. Hoe dat werkt? Lees het hier.

Hieronder kun je de informatie lezen die van belang was voor de inschrijving.

 

Wat is bij de prijs (€ 17,50) inbegrepen?

Inschrijven kost € 17,50. Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven. Onderaan de pagina vind je de inschrijfknop. Lees eerst onderstaande informatie goed door.

 • een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag voor de tijdregistratie)
 • een medaille voor iedereen aan de finish
 • één of meer persoonlijke actie-foto's via internet
 • water en dorstlesser onderweg
 • een flesje water van Bar le Duc aan de finish
 • gratis Marikenloop app
 • omkleedgelegenheid op het festivalterrein
 • gratis garderobe in de buurt van de omkleedgelegenheid, start en finish
 • een leuke middag op het festivalterrein met muziek, workshops, foodtrucks en andere leuke dingen

Inschrijftermijn en deelnamelimiet

De individuele inschrijving loopt tot en met 16 mei. Als de limiet van 15.000 individuele deelnemers is bereikt, wordt de inschrijving gesloten.

Tijdregistratie - Bibtag

De tijd wordt opgemeten met behulp van de MYLAPS Bibtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. Je hoeft dus geen chip meer aan je schoen te bevestigen. Tijdregistratie is bij de inschrijfprijs inbegrepen.

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van € 1,50.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig treinkaartje van en naar alle stations in Nederland voor slechts € 16,00. We willen graag dat zoveel mogelijk loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een dagretour Nijmegen - Heyendaal (vanaf elk station in Nederland) kost € 16,00 en een meerdaags retour € 32,00. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. 

Nieuw: bestel een e-ticket voor de treinreis!

Kies dit jaar voor een voordelig e-ticket voor €15,-. Je ontvangt dan ca. één week oor de Marikenloop per mail een code die je verzilvert op de NS site. Je kunt het e-ticket uitprinten of op je smartphone laden.

Wil je toch liever een papieren treinkaartje? Dan betaal je €16,- en sturen we je treinkaartje samen met het startnummer naar je huisadres. 

Meer informatie vind je op www.ns.nl. Plan je reis vooraf in de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app.

Eigen vervoertoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-.

Binnen de regio Nijmegen vallen adressen met de volgende postcodes:

 • 4040- 4043
 • 5340- 5476
 • 5820- 5856
 • 6500- 6621
 • 6626- 6691
 • 6800- 6957
 • 6986-6994

T-shirt

Er is weer een nieuw Marikenshirt. Zoals gewoonlijk is het shirt gemaakt van functioneel én gerecycled materiaal. Het shirt is ideaal om in te lopen, maar ook prima geschikt om anders sporten te beoefenen. Het Marikenshirt is gemaakt door ASICS. De bedrukking is door middel van gesublimeerde druktechniek op de shirtjes aangebracht, waardoor er geen dikke "plak" op het shirt is zodat je de bedrukking niet voelt. De prijs van het functionele shirt is € 19,95 bij inschrijving. Op de dag zelf zullen ook shirts (indien nog voorradig) te koop zijn. De prijs is dan € 25,-. Klik hier voor meer informatie over de maatvoering van de Marikenshirts.

Het shirt is een echt damesmodel en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. Let wel: OP = OP. Als je meteen bij je internet-inschrijving het originele Marikenloop T-shirt bestelt, ontvang je tegelijk met het startnummer per post een tegoedbon voor het T-shirt. Je kunt het shirt 27 mei ophalen. Klik hier voor meer info over het shirt.

Potentiële prijswinnaressen

Loopsters die denken hoog in hun categorie te eindigen (c.q. in de prijzen te lopen) hebben recht op een startpositie vlak achter de geïnviteerde loopsters. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je aan te tonen na 1 mei 2017 aan de limiettijd  voor jouw categorie te hebben voldaan. Je kunt via de normale weg inschrijven (dus via deze website). Je krijgt een gratis startnummer, maar overige bestellingen moeten normaal betaald worden.

Annuleringsvoorwaarden

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@stevensloop.nl. Vermeld hierbij je referentiecode.

Tot uiterlijk 21 maart: als je uiterlijk 21 maart je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.
Van 22 maart tot en met 28 april: Bij annulering tussen 22 maart tot en met 28 april worden de kosten van het startnummer niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartje(s), eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Volg ons op: