Schrijf je nu in

7H Masterclass

Wil jij in mei deelnemen aan de Marikenloop en zoek je naar een goede start voor je trainingen of zoek je tips en tricks voor een snellere tijd? Kom dan op zondag 29 maart naar de 7H Masterclass. Een inspirerende dag over hardlopen, krachttraining, lopen op gevoel en ademhalen, en verantwoord hardlopen, georganiseerd door Stichting Zevenheuvelenloop, 4 KEER 4 en Susan Krumins.

Tijdens de 7H Masterclass in Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal zet je met vier workshops een eerste stap naar een snellere tijd of een langere afstand. Toplopers als Susan Krumins, Mike Foppen, Bram Som, Julia van Velthoven, Marije Pieterse te Raa en Hendrik Venema nemen je mee op weg naar een succesvolle Marikenloop/Marikentrail.

HET PROGRAMMA

  • De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur met vier workshoprondes en een lunch en kost € 99,-. Hiervoor krijg je:
  • Looptraining voor Marikenloop of Marikentrail
  • Workshop de kracht van ademhalen
  • Workshop krachttraining
  • Workshop Lopen op gevoel
  • Koffie/thee
  • Lekker samen lunchen
  • Startbewijs voor de Marikenloop/Marikentrail
  • Trainingsschema's
  • Voor alle vrouwen is er ook nog een lezing door Angela Maas: Het vrouwenhart.

De 7H Masterclass vindt plaats in en rond Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal.
Als je je al ingeschreven hebt voor de Marikenloop/Marikentrail, laat dit dan even aan ons weten, dan wordt je inschrijfbedrag niet geïncasseerd.

LOOPTRAINING MET SUSAN EN MIKE

Susan Krumins en Julia van Velthoven nemen de deelneemsters aan de Marikenloop mee voor een training met veel aandacht voor looptechniek en interval. 
Mike Foppen en trailspecialist Hendrik Venema verzorgen de training voor de deelnemers aan de Marikentrail. Zij geven je tips en tricks die je helpen bij het overwinnen van de vele hoogtemeters en de technische passages tijdens de trail.

WORKSHOP LOPEN OP GEVOEL door Bram Som

Lopen doe je met je hele lichaam. Maar luister je wel goed naar lichaam? Of volg je gewoon blind de training die op papier staat? Niet vaker gaan trainen of meer kilometers maken, maar progressie boeken door slimmer te trainen. Trainen op basis van je gevoel, met hartslag en/of tempo als handvat. Door de verschillende fysiologische en energiesystemen wekelijks op de juiste manier te prikkelen train je efficiënter, veiliger en met meer plezier! Veel ruimte voor vragen en interactie, en een praktische tool om je gevoel onderdeel te laten worden van de training.  

WORKSHOP KRACHT

Krachttraining voor lopers; simpel, toepasbaar en noodzakelijk. 
Voor blessurevrij en plezierig hardlopen is (specifieke) krachttraining een waardevolle aanvulling op het trainingsschema. In deze workshop leer je wat kracht(-training) doet, waarom het belangrijk is, en hoe je dit op praktische wijze kunt inpassen in een toch al druk bestaan. Een deel theorie, én vervolgens in praktijk brengen en ervaren!

WORKSHOP ADEMHALEN

Als hardloper heb je ieder moment van de dag een mogelijkheid om je loopprestatie te verbeteren door middel van je ademhaling. Maar ook voor je algehele gezondheid en herstel kan ademhaling grote impact hebben. In deze workshop leer je hoe dat werkt en hoe jij door middel van ademhaling je loopprestaties, herstel en gezondheid kunt verbeteren.

Schrijf je in voor de 7H Masterclass

Schrijf je in voor de 7H Masterclass