Overdragen startnummer

Heb je een startnummer en kun je toch niet meedoen? Of wil je meedoen en heb je je niet ingeschreven? Dan kun je een startnummer overdragen of overnemen. Overdracht van startnummer is mogelijk van 15 t/m 26 mei, 18.00 uur. Overdracht van startnummer is gratis. Bij de overdracht kunnen geen nieuwe bestellingen gedaan worden van treinkaartje en/of T-shirt. 

Wanneer je nog een treinkaartje of T-shirt wilt bestellen stuur dan een mail naar info@marikenloop.nl.

Niet annuleren

Als je besluit je nummer over te dragen, annuleer dan absoluut niet, maar wacht tot je je startnummer ontvangen hebt en regel de overdracht via deze website.

Geen nieuw startnummer

Er wordt GEEN nieuw startnummer uitgegeven bij overdracht!!!! Het originele startnummer moet van de oude deelneemster naar de nieuwe deelneemster. Dit in verband met de tag/chip voor de tijdregistratie die achterop het startnummer zit.

Sticker met eigen naam

Je kunt, tot en met donderdag 24 mei (23.59 uur) een sticker met je eigen naam bestellen. Die sticker kun je dan op het doorgegeven startnummer over de originele naam plakken.

Wanneer je een eigen naamsticker bestelt, kun je ook een eigen tijd opgeven. Op de naamsticker zal dan de bijbehorende startvakgroep (gekleurde stip) komen te staan. Een eigen naamsticker kost € 2,00. Voor de overdracht heb je het startnummer en de geboortedatum van de originele inschrijver nodig. Daarna kun je de gegevens van de nieuwe loopster opgeven. Het is het handigst om de overdracht door de nieuwe deelneemster te laten registreren omdat van haar de meeste gegevens nodig zijn. Het startnummer dat de oorspronkelijke deelneemster ontvangen heeft, moet naar de nieuwe deelneemster , zodat die ermee kan lopen.

Vraag en aanbod

Als je met iemand in contact wil komen die een startnummer aanbiedt of iemand die een startnummer vraagt, kijk dan eens op onze facebookpagina, op startbewijshulp.nl of op marktplaats.

Overdragen startnummer
Volg ons op: