Marikenloop at the Park: NIEUW!

De Marikenloop is jarig en dat vieren we! Op 21 mei 2017 vindt namelijk alweer de 15e Marikenloop plaats en dat wordt een heel bijzonder feestje dat je niet wilt missen. We verhuizen van het Radboud Sportcentrum naar het naastgelegen Park Brakkenstein waar de ideale omgeving is voor een mooie sportieve en gezellige dag. Altijd al eens een yoga sessie willen doen? Of ben je benieuwd wat "Jumping fitness" inhoudt? Of lijkt bootcamp jou wel wat? Je kunt het uitproberen in de workout zone. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden: ter plekke kun je aansluiten en meedoen. Natuurlijk is er een shopping zone waar je allerlei leuke dingen op het gebied van lifestyle kunt vinden. In de kidszone kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen, er is schmink etc. En na afloop lekker chillen en bijkletsen in de social zone. Natuurlijk is er ook weer de gezellige warming-up voordat je begint aan je race. 

Nieuwe afstand: 7,5 kilometer

Heb je nu al een paar jaar de 5 km gelopen en ben je aan een nieuwe uitdaging toe, maar is die 10 nog nét wat hoog gegrepen? Schrijf je dan in voor de nieuwste afstand: de 7,5 kilometer. Ook voor bedrijvenloopsters is de 7,5 km een mogelijkheid.

Schrijf je in!

Traditiegetrouw kun je je goede voornemens weer vanaf Nieuwjaar in de praktijk brengen door je meteen maar in te schrijven voor de Marikenloop.

Dit wil je toch niet missen!

Plattegrond

Op de plattegrond hieronder kun je al een kijkje nemen en zien wat er zoal te doen is op 21 mei. Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram