Schrijf je nu in

KION Kinderloop

Op zondag 17 mei is er de KION Kinderloop, een hardloopwedstrijd voor alle kinderen van de basisschool. De kinderen lopen in het park Brakkenstein een parcours met daarin een “carrousel”, een spiraalvormig parcours. Ouders en andere supporters kunnen de kinderen makkelijk zien tijdens het hardlopen.

Groepen en afstanden

Kinderen lopen met hun jaargenoten van groep 1 t/m 8. Voor ieder kind is er een mooie medaille. Voor de winnaars is er bovendien een beker. De KION Kinderloop vindt plaats in de ochtend, voorafgaand aan de Marikenloop. Kosten voor deelname zijn € 3,-. De jongste groepen (1 t/m 4) lopen een afstand van ongeveer 400 meter, de oudere groepen lopen ongeveer 800 meter, 

Programma

De KION Kinderloop start om 11.00 uur met groep 1. Het verdere programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Amalia Kinderziekenhuis

Aan de KION Kinderloop is dit jaar ook een goed doel verbonden: kinderen steunen met hun deelname het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Samen maken we essentiële aanvullende zaken mogelijk die belangrijk zijn voor de patiëntjes om zich prettiger te voelen of ze even af te leiden zodat ze zich minder ziek voelen. Jij steunt dit toch ook? 

MARIKEN_ZON_ZBM-24.jpg

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven. Deelname kost €3,-.

Schrijf je nu in

 

MARIKEN_ZON_ZBM-20.jpg