Startnummer overdragen

Je kunt je startnummer gratis overdragen aan iemand die nog niet is ingeschreven. Dit is alleen toegestaan als de nieuwe deelneemster zich aanmeldt door middel van de overdracht. Je vindt de knop onderaan deze pagina.

Hier moet de nieuwe deelneemster startnummer en geboortedatum van de oorspronkelijke deelneemster invullen. En vervolgens de gegevens van zichzelf. De nieuwe deelneemster moet lopen met het originele startnummer i.v.m. de tijdregistratie. Wel kan bij de registratie een nieuwe naamsticker met nieuwe kleur voor de startgroep worden besteld. Deze sticker kan op het startnummer over de oude naam geplakt worden. De naamsticker kost €2,-. Je kunt de sticker ophalen op 21 mei bij ‘INSCHRIJVINGEN’ op het festivalterrein.

Andere afstand

Wijzigingen in het deelnemerspakket zijn niet mogelijk (shirt, treinkaartje etc). Wel kun je bij overdracht een andere afstand opgeven. Op welke manier en op welke onderlinge voorwaarden het startbewijs van oude naar nieuwe deelneemster gaat, is de verantwoordelijkheid van de oude en nieuwe deelneemster. Overdragen kan vanaf donderdag 11 tot en met zaterdag 20 mei (18.00 uur). Een eigen naamsticker kun je bestellen tot en met donderdag 18 mei (23.59 uur). Lopen met een startnummer dat niet op de juiste manier is overgedragen kan beboet worden met een boete van €25,-.

Naar de startnummeroverdracht
Volg ons op: